Norsk husmanskost
Dette er rettene vi alternerer mellom, vanligvis har vi 5 retter hver dag. Stekt flesk, Fjellørret og Kyllingfilet har vi fast hver dag, ellers kan det variere med de andre, samt kanskje nye retter.
Allergener: Melk
Allergener: Fisk, Melk
Allergener: Soya, Melk
Allergener: Soya, Melk, Gluten (Hvete)
Allergener: Melk, Gluten. (Hvete)
Allergener: Melk, Gluten (Hvete)
Allergener: Egg, Melk, Hvete, Soya, Sesam
Allergener: Melk, Hvete, Soya, Sesam
Allergener: Egg, Hvete, Melk
Allergener: Egg, Melk.
Brødskive med kjøttpølse og surkål. Allergener: Hvete, Melk, Soya, Sesam
Allergener: Melk, Hvete.
Allergener: Egg, Hvete, Melk, Nøtter.
Allergener: Egg, Hvete, Melk.
Allergener: Egg, Soya, Melk, Nøtter